Selexion Clix Demuynck - gebouw
scanners
winkel-1254
winkel-1256
winkel-1258
winkel-1269
winkel-1298
winkel-1304
winkel-1332
winkel-1337
winkel-1345
Mijn bestelling
0 producten
 
Totaal (incl.)
0,00
Naar winkelmand

SELEXION CLIX DEMUYNCK-PRINTING


Onze afdeling DEMUYNCK-Printing verzorgt sedert jaren de professionele afwerking voor meerdere vakfotografen, reclamebureaus, standenbouwers en bedrijven die kwaliteit hoog in hun vaandel dragen!

demuynck-printing website

 

Alle afdruktechnieken zijn aanwezig : klassieke chemische foto-afdrukken (van het kleinste formaat tot max. 127cm x50m...), drukwerk (flyers, geboortekaarten, huwelijksaankondigingen, uitnodigingen, enz.), dye-sublimatie (gebruikt voor het grote aanbod aan fotogeschenken), inkjet met pigmentinkten (canvas op spieraam), inkjet met eco-solvent inkten (behangpapier, stickers,...), UV-inkjetprint (rechtstreekse afdrukken op plaatmateriaal tot 2,5m x 3m) Ook digitaal drukwerk en nabewerkingen zoals rillen, vouwen, fresen in speciale vormen, plastificeren, lijmbinden, enz : DEMUYNCK-Printing kan het voor u afwerken, volledig op maat van de klant, in de beste kwaliteit en binnen de afgesproken termijn !

Veel van onze producten kunnen nu ook online worden besteld, maar ook indien u geen ervaring heeft met het gebruik van de computer begeleiden onze verkopers u stap voor stap !

DEMUYNCK-printing volgt steeds de nieuwste trends en innovaties. De afdeling is dan ook voortdurend in ontwikkeling

Meer info of online bestellen : www.demuynck-printing.be

 

Top