Selexion Clix Demuynck - gebouw
scanners
winkel-1254
winkel-1256
winkel-1258
winkel-1269
winkel-1298
winkel-1304
winkel-1332
winkel-1337
winkel-1345
Mijn bestelling
0 producten
 
Totaal (incl.)
0,00
Naar winkelmand

Openbedrijvendag 7 oktober 2012 Naar overzicht Volgende

07-10-2012

Op zondag 7 oktober nam het Selexion Clix Demuynck-team deel aan de openbedrijvendag. Ter gelegenheid hiervan werden enkele honderden bezoekers getrakteerd op een bezoek in onze werkplaatsen, waar zij via een begeleid bezoek kennis konden maken met de diverse aanwezige afdrukmethodes.

Op vrijdagnamiddag 5 oktober werd een beperkte groep van professionelen ontvangen, ook hier bleken heel wat bezoekers geïnteresseerd.

Ons team dankt alle bezoekers voor hun enthousiasme en de vele positieve reacties die wij mochten ontvangen !

5105b

Programma

Bij ontvangst ontving elke bezoeker een doosje doopsuiker ter gelegenheid van de geboorte van onze webwinkel www.demuynck-media.be , die de website www.demuynck-printing.be, van de printing-afdeling vanaf heden aanvuld. Ook een deelname-formulier voor de tombola op zondag werd ter beschikking gesteld. Wij feliciteren dan ook de gelukkige winnaar van de Sony 40" LCD-flatscreen TV, die de inzet hiervan uitmaakte : de familie Van Honacker, wonende te Wortegem-petegem.

winnaars tombola lores

De gelukkige winnaars nemen hun prijs in ontvangst.

Na een korte uitleg over de mogelijkheden van onze websites werden de bezoekers in groepen begeleid naar de bovenverdieping, waar zij kennismaakten met onze mogelijkheden voor chemische fotoafdrukken, digitaal klein drukwerk, het "dye-sublimatie"-proces voor fotogeschenken, het ambachtelijk vervaardigen van fotoboeken, enz. Kortom alles wat klein formaat en afwerking betreft.

Vervolgens werd de groep begeleid naar de achterliggende afdeling "grootformaat", waar afdrukken opgekleefd kunnen worden en voorzien van een beschermende folie. Ook werd een overzicht geboden van de diverse inkjet-printers die de afdeling rijk is : grootformaat roll-to-roll pigmentprints voor indoor-toepassingen, grootformaat roll-to-roll eco-solventprints voor in- en outdoor-toepassingen en UV-inkjet rechtstreeks op panelen. Verder werd een demonstratie voorzien van de mogelijke afwerkingen : fresen, snijden, rillen in speciale vormen met onze computergestuurde verwerkingstafel.

In de voorziene tent kon men napraten met vrienden of kennissen met een versgetapt pintje of frisdrank, terwijl de kinderen vrolijk speelden in het springkasteel.

Wij hopen dat iedereen er veel plezier aan beleefde !

Openbedrijvendag 7 oktober 2012
Top